Tropical Sunset

Tropical Sunset

Ingrediƫnten

  • 50 ml kokosrum
  • 25 ml sinaasappellikeur (zoals Cointreau)
  • 100 ml ananassap
  • 25 ml grenadinesiroop
  • 15 ml limoensap
  • IJsblokjes
  • Schijfje sinaasappel en een kers voor garnering

Instructies

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg de kokosrum, sinaasappellikeur, ananassap en limoensap toe.
  3. Schud krachtig tot alles goed gemengd en gekoeld is.
  4. Giet de grenadinesiroop in een hoog glas, zodat het op de bodem blijft.
  5. Zeef het mengsel uit de shaker voorzichtig in het glas over de achterkant van een lepel, zodat de grenadine niet direct mengt en een mooie gelaagde "zonsondergang" creƫert.
  6. Garneer met een schijfje sinaasappel en een kers aan de rand van het glas.
Terug naar home