Spicy Mango Margarita

Spicy Mango Margarita

Ingrediënten

  • 50 ml tequila
  • 25 ml triple sec (sinaasappellikeur)
  • 50 ml mangosap (of mango puree)
  • 15 ml limoensap
  • 10 ml agavesiroop
  • 2 dunne plakjes verse jalapeño
  • IJsblokjes
  • Zout en chili poeder voor de rand van het glas
  • Schijfje limoen en een stukje mango voor garnering

Instructies

  1. Wrijf een limoenpartje over de rand van een margarita-glas en dip de rand in een mix van zout en chili poeder.
  2. Vul een shaker met ijsblokjes.
  3. Voeg tequila, triple sec, mangosap, limoensap, agavesiroop en de plakjes jalapeño toe aan de shaker.
  4. Schud krachtig tot alles goed gemengd en gekoeld is.
  5. Zeef de cocktail in het voorbereide glas met ijsblokjes.
  6. Garneer met een schijfje limoen en een stukje mango op de rand van het glas.
Terug naar home