Spicy Mango Margarita
Ingrediënten
- 50 ml tequila
- 25 ml triple sec (sinaasappellikeur)
- 50 ml mangosap (of mango puree)
- 15 ml limoensap
- 10 ml agavesiroop
- 2 dunne plakjes verse jalapeño
- IJsblokjes
- Zout en chili poeder voor de rand van het glas
- Schijfje limoen en een stukje mango voor garnering
Instructies
- Wrijf een limoenpartje over de rand van een margarita-glas en dip de rand in een mix van zout en chili poeder.
- Vul een shaker met ijsblokjes.
- Voeg tequila, triple sec, mangosap, limoensap, agavesiroop en de plakjes jalapeño toe aan de shaker.
- Schud krachtig tot alles goed gemengd en gekoeld is.
- Zeef de cocktail in het voorbereide glas met ijsblokjes.
- Garneer met een schijfje limoen en een stukje mango op de rand van het glas.
Terug naar home